Årsplan for 2016

ÅRSPLAN FOR SUND KYSTLAG 2016.
1. Februar: Kurs til båtførerprøven over tre helger.
2. 10. mars: Årsmøte. Forslag til årsmøtesaker må være styret i hende innen 28/2.
3. Det blir dugnader hver tirsdag fra og med 5. april. Dugnadene starter kl. 18. Merk: Vi trenger dugnadsfolk! Det er viktig at vi får ferdig dusj, toaletter og brygger, og båtene må klargjøres for sesongen.
4. Hver lørdag f.o.m. 9. april kl. 9 til 15 blir det ÅPENT HUS. Der vil det være folk som ordner med kaffi, vafler osv. Folk jobber med båtpuss eller seiler/padler. Barn/unge får prøve båter/kajakker eller fiske. Det blir altså aktivitetsdager der vi kombinerer arbeid, lek og naboprat i naustet. Om været tillater det, står grillen klar ute. Her er alle, både ung og senior velkommen.
5. Fisketurer med barnehagen i mai.
6. Det blir følgende kurs denne våren:
A. Seglkurs i familiebåter, for voksne og ungdom: 6., 7. og 8. mai. Båthavnen, Klokkarvik. Påmelding: Hans Johnsen. tlf. 95 10 34 31. kari.hans@bkkfiber.no
B. Seglkurs for barn (6 til 13 år): Sjøaktivitetsenteret, Klokkarvik. 3 ettermiddager i mai. Ledige plasser.
C. Kajakk-kurs: (Introduksjonskurs 4 t og Grunnkurs 16 t.) 14 og. og 15. mai og 11 12. juni. Etter dette får man ”Våtkort” som gir rett til å leie kano hos utleiere.
D. Kajakk-kurs for viderekomne: (Rullekurs 4 t og Bråttpadling 7 t) 18. og 19. juni og 24. juni. 23. og Kurset er fulltegnet.
7. Torgdag 11. juni. Johannes tar sin nye skøyte til byen, og har færinger på slep. De kan ro/segle inn vågen (sjarmør-etappen!) Her trenger vi unge roere!
8. Trellevikstemnet 28. august.
9. Det kan være aktuelt å ha ”Åpent hus” på lørdager også ut over høsten.
10. Julemesse

VIKTIG: MEDLEMMER BØR TA KONTAKT OM OPPGAVER DE ØNSKER! (F.eks trenger vi noen til å steike vafler/lage det trivelig på ÅPENT HUS om lørdager. Vi trenger folk på dugnad. Særlig er det viktig å få laget grøfter for VA, få på plass flytebrygger, hjelpe med båtpuss, være i sikringsbåt for de som padler osv). Alle kan gjøre noe.
Send mail til: jarle.saelensminde@bkkfiber.no

This entry was posted in Aktivitet, Kurs. Bookmark the permalink.

Comments are closed.